eFIRMA

Izrada web sajtova

Kreiramo kvalitetne web stranice koje su pažljivo osmišljene za savršeno mobilno iskustvo. Naše web stranice ne samo da prate najnovije trendove, već ih i postavljaju.

Zašto je web sajt bitan?

Više od 70% stanovnika Srbije pretražuje proizvode ili usluge na internetu pre nego što donese odluku o kupovini. Bez prisustva na webu, propuštate priliku da privučete tu veliku ciljnu grupu.

Poboljšava profesionalnost u vašem radu.

U današenje vreme kupci ili klijenti će očekivati da imate web sajt i njihovo poverenje dosta od toga zavisi. Koliko znate uspešnih firmi koji nemaju web sajt?

Znamo da su troškovi pokretanja biznisa veliki i da se zbog toga pravljenje web sajta često zanemaruje. Posledica toga bude duplo teže probijanje na tržiste samim tim i sve više neplaniranih troškova. Zato ako želite uspešan biznis morate da imate vizit kartu XXI veka.

Potpuno besplatno i brzo ispričajte nam vašu priču kako bi napravili ponudu koja će vam pomoći da stari klijenti ostanu i novi dođu.

Prošriruje biznis

Web sajt ne samo da neće smanjiti broj potencijalnih klijenata, već će ih privući, otvarajući vrata većem interesovanju za vaše proizvode ili usluge i, kao rezultat toga, povećavajući broj klijenata.

Obavlja posao umesto vas

Koliko puta ste govorili klijentu šta nudite, koliko to košta, gde se nalazite? Zamislite koliko bi vremena uštedeli kada bi oni sve te informacije pronašli na vašem web sajtu. Sajt se bavi prodajom ili zakazivanjem sastanaka čak i dok spavate.

Saznajte kako vam mi pomažemo?

Da se fokusirate na ono što radite najbolje

Kontakirajte nas i neka digitalno doba vašeg biznisa počne. Svakako nemate šta da izgubite.

Najnoviji klijenti

Pogledajte njihove priče

Zanima vas i digitalni marketing?

Pogledajte i ostale usluge koje nudimo

Najčešća pitanja

Proces izrade web stranice zavisi od složenosti projekta, ali obično traje između 1 i 2 nedelje, zavisno od toga da li imate spreman tekst ili slike.

(uvek možemo brže ukoliko to zahtevate)

Cene naših usluga dosta zavise od složenosti projekta. Kontaktirajte nas kako bismo mogli da vam damo tačnu procenu. (ne brinite nismo uopšte skupi)

Nudimo širok spektar digitalnih marketinških usluga, uključujući SEO, PPC oglašavanje, kampanje na društvenim mrežama i e-mail marketing.