eFIRMA

Digitalne usluge za digitalne biznise

Opremite svoj biznis našim uslugama koje će postaviti put za njegov uspeh

Izrada web sajtova

Web sajt je ključni element vašeg prisustva na internetu. Web sajt vam pruža priliku da predstavite svoju firmu, proizvode i usluge na profesionalan i privlačan način. Web sajt vam takođe omogućava da generišete saobraćaj, konverzije i prodaju putem različitih kanala, kao što su pretraživači, društvene mreže, e-mail i drugi. Web sajt vam takođe omogućava da pratite i merite performanse vašeg poslovanja, kao i da testirate i unapređujete vašu ponudu.

Izrada eProdavnice

eProdavnica je savršen način da proširite svoje poslovanje na internetu. eProdavnica vam omogućava da prodajete svoje proizvode i usluge 24/7, bez ograničenja lokacije i vremena. eProdavnica vam takođe omogućava da ponudite širok asortiman proizvoda, kao i da pružite detaljne informacije, slike, video i recenzije o njima. eProdavnica vam takođe omogućava da optimizujete vaš proces prodaje, kao i da pružite sigurno i jednostavno plaćanje i isporuku.

Digitalni marketing

Digitalni marketing je efikasan i pristupačan način da promovišete svoje poslovanje na internetu. Digitalni marketing vam omogućava da ciljate i privučete vašu idealnu publiku, kao i da povećate vašu vidljivost i prepoznatljivost. Digitalni marketing vam takođe omogućava da kreirate i distribuirate kvalitetan i relevantan sadržaj, kao i da angažujete i zadržite vaše klijente. Digitalni marketing vam takođe omogućava da pratite i analizirate rezultate vaših kampanja, kao i da poboljšate vaš povrat ulaganja.

Grafički dizajn

Grafički dizajn je umetnost i veština kreiranja vizuelnih elemenata koji komuniciraju vašu poruku, identitet i vrednosti. Grafički dizajn vam omogućava da privučete pažnju i impresionirate vašu publiku, kao i da poboljšate vaš imidž i kredibilitet. Grafički dizajn vam takođe omogućava da istaknete vaše prednosti i razlikujete se od konkurencije. Grafički dizajn vam takođe omogućava da poboljšate vašu prezentaciju, kao i da povećate vašu konverziju i lojalnost.

SEO optimizacija

SEO optimizacija je proces poboljšanja vašeg web sajta i sadržaja kako bi se povećala vaša pozicija i vidljivost na pretraživačima. SEO optimizacija vam omogućava da privučete više kvalitetnog saobraćaja i potencijalnih klijenata, kao i da povećate vašu organsku dostupnost i autoritet. SEO optimizacija vam takođe omogućava da prilagodite vaš web sajt i sadržaj potrebama i interesima vaše ciljne grupe, kao i da povećate vašu relevantnost i vrednost. SEO optimizacija vam takođe omogućava da pratite i merite performanse vašeg web sajta i sadržaja, kao i da unapređujete vašu strategiju i taktiku.

Automatizacija biznisa

Automatizacija biznisa je primena tehnologije i softvera za automatizaciju i optimizaciju vaših poslovnih procesa i aktivnosti. Automatizacija biznisa vam omogućava da uštedite vreme i novac, kao i da povećate vašu efikasnost i produktivnost. Automatizacija biznisa vam takođe omogućava da eliminišete greške i rizike, kao i da poboljšate vaš kvalitet i pouzdanost. Automatizacija biznisa vam takođe omogućava da poboljšate vaše odlučivanje i inovaciju, kao i da povećate vaše zadovoljstvo i lojalnost. Automatizacija biznisa je ne samo važna, već i neophodna za vaš uspeh u savremenom poslovnom svetu.

Povezivanje analitike

Povezivanje analitike je proces integracije različitih alata i platformi za praćenje i analizu vašeg saobraćaja, ponašanja i konverzije na vašem web sajtu i drugim kanalima. Povezivanje analitike vam omogućava da dobijete sveobuhvatnu sliku o vašoj publici, njihovim potrebama, interesima i motivacijama. Povezivanje analitike vam takođe omogućava da merite i ocenite efekte vaših kampanja, kao i da optimizujete vašu strategiju i taktiku. Povezivanje analitike vam takođe omogućava da testirate i eksperimentišete sa različitim varijantama i opcijama, kao i da unapređujete vaše iskustvo i zadovoljstvo.

Izrada web sajtova

Sa web sajtom možete oduševiti i zadržati kupce, povećati prodaju i profit, unaprediti reputaciju i vidljivost. Web sajt je vaš najbolji saveznik.

Izrada eProdavnice

Vaša eProdavnica radi 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, za vas i vaše kupce. Sa eProdavnicom možete prodavati svoje proizvode i usluge na internetu, bez ograničenja vremena i prostora.

Digitalni marketing

Privucite pažnju i lojalnost kupaca sa ciljanom digitalnom strategijom. Digitalni marketin omogućava da na jednostavan, učinkovit i pristupačan način pokažete vaš brend svetu.

Grafički dizajn

Sa grafičkim dizajnom možete pridobiti emocije i poglede, preneti poruku i vrednosti, izdvojiti se od konkurencije. Raširite vašu viziju kroz jak vizualni identitet.

SEO optimizacija

Budite prvi na Google-u, dobite i zadržite kupce, poboljšajte korisničko iskustvo, ostvarite prednost nad konkurencijom. SEO optimizacija je vaša karta za uspeh.

Automatizacija biznisa

Automatizacija biznisa vam štedi vreme i novac. Automatizujte svoje procese, povećajte produktivnost i kvalitet, smanjite greške i troškove. Automatizacija biznisa je vaša pametna odluka.

Povezivanje analitike

Povezivanje analitike vam daje uvid u ponašanje kupaca. Saznajte šta ih privlači, zadržava i motiviše, optimizujte svoju ponudu i strategiju, povećajte zadovoljstvo i lojalnost. Ispravne odluke na tačnim podacima.

Najnoviji klijenti

Pogledajte njihove priče

Najčešća pitanja

Proces izrade web stranice zavisi od složenosti projekta, ali obično traje između 1 i 2 nedelje, zavisno od toga da li imate spreman tekst ili slike.

(uvek možemo brže ukoliko to zahtevate)

Cene naših usluga dosta zavise od složenosti projekta. Kontaktirajte nas kako bismo mogli da vam damo tačnu procenu. (ne brinite nismo uopšte skupi)

Nudimo širok spektar digitalnih marketinških usluga, uključujući SEO, PPC oglašavanje, kampanje na društvenim mrežama i e-mail marketing.